3D Tatuering Ögonbryn Stockholm

Nya ögonbryn med ett naturligt utseende | 08-29 12 27

Andra behandlingar

Fettsugning med laser

Laserfettsugning, eller Smartlipo, är ett populärt kosmetiskt ingrepp. Vi kan ta bort oönskat fet på mage, midja, höfter med mera med denna metod, som är betydligt mer skonsam än traditionell fettsugning. Kortare tid för återhämtning, mindre svullnad och färre blåmärken är tre saker som talar för fettsugning med laser.

Permanent hårborttagning med laser

Hudvårdscenter använder sig av Lightsheer Diod Laser och Highspeed Lightsheer Duet för att kunna ge våra kunder et toppresultat när det handlar om permanent hårborttagning. Vi förnyar oss ständigt för att  kunna ge våra kunder det allra senaste inom lasermetoder. Hårborttagningsbehandlingarna utförs av certifierad och erfaren personal.

Tandblekning

Alla vill ha ett vackert leende men kaffedrickande, rökning och vanligt slitage kan göra att tänderna missfärgas. Men med hjälp av Brilliant Smile kan vi förbättra färgen på tänderna med en säker, snabb och kostnadseffektiv metod. 90 minuters behandling är allt som behövs för att du ska få tydligt vitare tänder!

Hudvård

När vi utför hudvård kommer alla produkter från Comfort Zone. Vi gör alltid en noggrann hudanalys som gör att vi kan anpassa hudvårdsbehandlingen just för dig.

Ansiktsbehandlingar med peeling utför vi alltid Diamond Peel Microdermabration för en fördjupande effekt.

Medicinsk hudvård

Medicinsk hudvård, peeling, syftar till att ge en hudslipande effekt som ska jämna ut hudens struktur och ge ny lyster. Dessutom föryngras huden tack vare olika vävnadsstimulerande  effekter.

AWT- Cellulitbehandling

AWT innebär chockvågor som bryter ner fettceller och ökar vävnadernas blodflöde. Ett mycket effektivt sätt att bli av med celluliter, något som 85-90% av alla kvinnor har.

Snygga, naturliga ögonbryn – tatuerade med Phibrows-metoden!