3D Tatuering Ögonbryn

Glöm allt du trodde att du visste om tatuerade ögonbryn

Intresserad av en 3D-tatuering av dina ögonbryn? Här berättar vi lite mer om hur en behandling med Microblading-metoden går till.

När man hör talas om tatuering av ögonbryn så tänker många kanske tänker på skarpa, överdrivna ögonbryn i onaturliga, skrikiga färger. Men detta är gårdagen och har inget gemensamt med Phibrows-metoden. Vi genomför ögonbrynstatueringar som ser naturliga ut och förhöjer ditt utseende. Vill du ha referenser från tidigare kunder så kan vi självklart hjälpa dig.

behandling

Vi tar reda på dina behov och önskemål

Vi inleder med en konsultation där vi går igenom dina speciella förutsättningar, behov och önskemål. Vi diskuterar alltid stil och färg ordentligt så att kunden ska känna sig säker och trygg innan behandlingen kör igång. Därefter mäter vi och gör en digital uträkning av symmetri mellan dina ögonbryn och det övriga ansiktet. Nästa steg är att göra en preliminär skiss för att få en klar bild hur det slutresultatet ska bli. Du måste självklart vara 100 procent nöjd med skissen, och vi korrigerar efter dina önskemål.

Därefter är det dags för ett reflektionstest, är vi anpassar pigmentets färg till din hud- och hårfärg.

En smärtfri och smidig process

Därefter utför våra välutbildade terapeuter 3D-tatuering av ögonbryn. Den processen är nästan helt smärtfri och medför ytterst lite svullnad. I vissa fall kan det uppstå en lätt rodnad på huden. Rodnaden försvinner i de flesta fall inom en halvtimme. Hela processen tar från start till mål ungefär 2 timmar. Eventuella korrigeringar kan vi utföra inom 3-6 månader efter behandlingen. Det som korrigeras kan vara blad som har bleknat mer än förväntat.

Några viktiga saker att tänka på innan du genomgår en 3D-tatuering av ögonbryn:

  • Undvik att sola minst 4 dagar det är dags för behandlingen.
  • Du får inte äta några starka mediciner eller vara påverkad av alkohol eller andra droger under behandlingen.
  • Du måste meddela eventuella sjukdomar innan behandlingen påbörjas.
  • Färgning av ögonfransar eller ögonbryn får inte göras senare än 48 timmar innan behandlingen påbörjas.

Efter behandlingen bör du tänka på detta:

  • Använd endast den salva vi skickar med dig på de områden som behandlats.
  • Sminka dig inte på området innan det har läkt, det kan leda till infektioner och även påverka färgpigmentet på ett negativt sätt.
  • Du bör inte bada i klorerat vatten, basta eller sola inom 14 dagar efter behandlingen.
  • Du bör inte klia eller skrapa på skorpan, den trillar bort av sig själv efter ett tag.
  • Du kommer att få skriva på ett intyg om att du kommer att följa dessa regler. Detta intyg upprättas både för din och vår säkerhet.

Gravida ska inte genomgå behandlingen

Du bör inte gå igenom en behandling med 3D-tatuering om du är gravid eller ammar. Inte heller om du är allergisk mot något ämne som används i behandlingen. Personer som genomgår behandling för grön starr eller andra ögonsjukdomar får inte heller genomgå denna behandling.

Är du diabetiker så bör du tala med din läkare om du funderar på att genomgå behandlingen. Du bör inte lida av psoriasis eller eksem på områdena som ska behandlas.

Blodförtunnande mediciner och smärtstillande preparat som till exempel Magnecyl, Ipren, Voltaren bör undvikas minst en vecka före en ögonbrynstatuering.

 

Snygga, naturliga ögonbryn – tatuerade med microblading!