Om oss

Vi erbjuder det mesta inom hud- och skönhetsvård

Vi är en klinik som erbjuder det mesta inom hud- och skönhetsvård. Alla våra behandlingar utförs av certifierade och erfarna specialister som är i framkant på sina respektive områden. Kvalitet är alltid nummer ett för oss och då måste både personal och material vara av bästa klass.

Vår verksamhet startade 2012 och har idag sju anställda och en rad kompetenta och pålitliga samarbetspartners.  Vi arbetar från en stor, fräschare och topprenoverad lokal på cirka 250 kvadrat och är  uppdaterade inom det senaste när det handlar om skönhet.

Medarbetare i toppklass

På kliniken arbetar personer som alla är i toppklass inom sina respektive fält: laser-, kropps- och hudterapeuter och en sjuksköterska.  Hos oss får du alltså träffa erfarna specialister inom sina respektive områden. Vårt mål är att du som kund ska få perfekt service, med ett stort personligt engagemang. Vi ser alltid till att vara i framkant och behärskar de nyaste metoderna för att nå bästa möjliga resultat i alla olika skönhetsbehandlingar.  Hos oss kan du alltid få det där lilla extra när det gäller hudvård som inte går att genomföra hemma. Vi arbetar professionellt och metodiskt i en lugn och behaglig atmosfär. Vi har alltid kundens bästa i centrum.

Varmt välkommen in för en behandling med synliga resultat!

Snygga, naturliga ögonbryn – tatuerade med microblading!